Lukijat

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

I can't get no sleep

Tein Beckin masennustestin netissä. Tulos :
Käytit testin tekemiseen 5 minuuttia 3 sekuntia. Testipistemääräsi on 32.
Testin suorittaneet ovat saaneet keskimäärin 20 pistettä.
Jos pisteiden yhteismääräksi tulee 17 tai enemmän, lääkärin puheille menoa suositellaan. Masennus luokitellaan lieväksi, keskivaikeaksi tai vaikeaksi. Yli 30 pistettä viittaa jo vaikeaan masennustilaan, jolloin on viimeistään ehdottomasti syytä hakeutua hoitoon.
Yli 30 pistettä vaikea masennustila. Hae hoitoa.

Mutta tee sinäkin just SINÄ! Ja lopeta niiden masennuslääkkeiden syöminen, niinkun itsekin tiedät, minkälaiset vieroitusoireet niistä voi tulla. Ennenkun on liian myöhästä. Ole vahva. Ja heitä ne pöntöstä alas, tässä oli mun vinkki sulle.


Nukun nykyään vaan 5 tunnin yöunia, unilääkkeet ei auta, mietin asioita, mietin että oon paha, mietin muitten sanoja, mietin tulevaisuutta.
Haluaisin tradenomiksi, mutta mun veljen mielestä en jaksa (eilen se sano) ehkä se on sit totta, en mä pysty, en kumminkaa jaksa...
Mun ystävä, käy parturikoulua, käy töissä sillon tällöin ja alottaa nyt lukion. Jos on motivaatioo, kyl pärjää, Mullakin on motivaatioo tradenomiksi... Ite olin joskus niin tyhmä päähänpistos  kävin lukioo kanssa Eirassa (varmaa siks vaa ku ei ollu muuta)  mut ei ollu minkäänlaista motivaatiota, mut nyt mulla on!
.

Jatkuvasti paha mieli, ihan jatkuvasti. Paitsi jos on kavereidenkaa,ei pitäis olla yksin.  Ei oo kivaa tällänen.
Skippasin sen vaa'an niinku sanoin.
Ja sitäpaitsi söinki eilen suruun hapankorppuja ainakin 7, kunnolla voin kera. Oli hyvää.
Siis oikeesti mähän rakastan ruokaa.
Donitseja, kokista, karkkia, hyvää ruokaa, ravintoloita, mansikkamargaritoja mä rakastan kaikkia herkullisen näkösiä leivoksia, tottakai. Mut en vaan voi syödä niitä.


Siis miks oikeesti tällänen olotila kokoajan. Voiku tapahtuis jotain superhyvää mulle. Metrossa itketti vaan, en uskalla muuten ostaa aamukahvia enää :D En haluu taas oksennella. Juon sitten vasta töissä.

Mut on mulla huumorintajuakin, en oo mikään tosikko, kävin tuolla hikipediassa ja nauroin tälle:

”Aina, ko nään köyhiä ja nälkäänäkeviä lapsia mua alkaa itkettää, tarkoitan, että mustakin olisi ihanaa olla aina niin hoikka, mutta ilman kärpäsiä ja kuolemaa ja semmosta.”

Pistin hauskimmat kohdat vaan

Anoreksia on korkean elintason maissa kehitetty ruoanlaittomuoto, jossa tarkkoja periaatteita noudattaen valmistetaan, kypsennetään ja tarjotaan ilmaa. Anorektikoilla on terveellinen elämänkatsomus, ja he ovat viimein tajunneet, että rasva on vaarallinen ja tappava sairaus, ellei jopa mutaatio. Anorektikot ovat poikkeuksetta hyvännäköisiä, seksikkäitä ja suosittuja ja vierastavat kaljamahaisia miehiä ja lihavia naisia. Anorektikoista tulee isona pääasiassa huippumalleja, hiusmuotoilijoita tai muotisuunnittelijoita – rikkaita joka tapauksessa.
Anoreksian syyksi onkin selitetty oikeiden ongelmien puute, mikä pakottaa elimistön keksimään keinotekoisesti sellaisia (esimerkiksi huonon itsetunnon).
Anoreksia on kuitenkin siitä vekkuli sairaus, että tutkimuksien mukaan vain 10,5 prosenttia anorektikoista kuolee. Hämmentävän kylmä totuus puolestaan on, että tavallisista ihmisistä vain noin 100 prosenttia kuolee.
Jos anorektikko kaikesta huolimatta sattuu kuolemaan, hänet haudataan pystyasennossa säilöttynä klarinettikoteloon. Hän ei mätäne haudassansa vaan muumioituu, sillä kaikki kosteus on kadonnut hänen kehostaan elämän aikana. Myöhemmin parin tuhannen vuoden päästä parikymmentä tutkijaa löytää hänet, päättelee hänestä alueen olleen köyhää ja nostaa hänet jälleen (museo)muotimaailman huipulle.
Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Aloita anoreksia jo tänään!

Toi kuvan kommentti nauratti.
Anteeks jos tää loukkasi jotakin ihmistä, yritän vaan piristää itseäni

http://hikipedia.info/wiki/Anoreksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti