Lukijat

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Siwa

Joo, elikkä pitäis mennä kauppaan, se on aina vaikeeta, pyörit siellä, katot ravintoarvoja, mietit, et otakkaa, otat huoh..

Esim. eilen tein ihan omasta tahdosta lettuja ja söin niitä sitten hunajan kanssa, ja myöhemmin tietenkin kadutti, tai ei oikeestaa niin paljon koska, mulla on sellanen tyyli etten paljon kaloreita laske, en syö kokopäivänä mitään ja sitten seuraavana päivänä on vähän niinkun "oikeus" syödä, koska eilen ei syönyt.
Mutta mä söin eilen ja toissapäivänä ja nyt pitäis kanssa mennä kauppaan ku niin hirvee nälkä..

Ihmettelen kaks päivää sitten söin 2 tuplapatukkaa, isoa, ostin jonkun kermasossellyksen sit jotain kiinalaista purkkiruokaa ja ahmin niitä ku hullu.
En oo koskaan oksennellu, en jotenki pysty, eikä se edes luonnistu multa.

No siks söin näin paljon kun en ollut edellisenä päivänä syöny mitään. Ja vaaka näytti aamulla kumminkin 56,5, olin ihan varma että jotain 58! Ja tänä aamuna 56,7... mut nyt jos jatkan tätä herkkujen syöntiä niin kohta se paino rupee nousee...

Joten valinnan vaikeus mitä ostais kaupasta, ei edes jaksais liikkua vaikka se onki ihan tossa vieressä
 Jotain terveellista, ei lihottavaa, enemmän pelkään hiilareita, kun kaloreita, se tuli sillon karppausdietin aikana..


Vielä 4pvä kunnes nään poikaystävän kuukauden matkan jälkeen, haluisin näyttää mahdollisimman hoikalta enkä turvonneelta ja me sovittiin että, mennään ensin syömään... Niisssä salaattikastikkeissakin on kaikkee paskaa, mut parempi se on ku joku hampurilainen! :D

Oon just niin perso herkuille et mielummin söisin päivässä vaikka karkkia ja thsts it ku ruokaa, pärjäisin niin hyvin, joskus tekee mieli kumminki suolastakin.

Sallituja ostoksia jota voin syödä pelkäämättä: Sieniä, viinirypäleitä, omenoita, kahvia, läckerol pastilleja (persikoita) vaikka ne onki sokeria täynnä, kanaa. Mut just nyt ei tee mieli mitää noista tekee mieli taas vaan kaikkea pahaa.
Mulla on hyvä itsekuri jos päätän, on kausia jollon en syö oikeesti paljon mitään, sit taas on kausia kun ku syön liikaa..
En nyt yhtään tiedä mitä tekisin, jättäiskö koko kauppa reissun välistä, vai ostais vaa omenoita, tykkään kun on suussa kokoajan jotain imeskeltävää, auttaa kun saa jyrsiä, purea jotain koko ajan, esim purkkaa.

No en nyt tiedä mitä teen, söin aamulla jo 2 lettua, jotka tein eilen ni miks söisin vielä?

3 kommenttia:

  1. Älä ole ollenkaan harmissaan vaikka oksentelu ei onnistu. Siitä on todella vaikea päästä eroon kun sen kerran erehtyy aloittamaan. Ja ei siitä mihinkään pääse... on se vähän inhottavaakin. :P

    Kysyit että kuinka saat lisättyä lukijat näkyviin. Autan mielihyvin niin paljon kuin vain osaan :) Toivottavasti tämä selkeyttää hieman.

    Mene blogisi yleiskatsaukseen. Sivun vasemmassa laidassa on linkkejä. Etsit listasta 'Ulkoasu' linkin. Avautuvan sivun oikeassa laidassa on pieniä ruutuja. Valitse se jossa lukee 'lisää gadget' sitten voitkin jo valita avautuvasta listasta kohdan 'lukijat'

    VastaaPoista
  2. Halla:
    Kiitos vastauksesta, yritin en tiedä onnistuiko :)
    Ensimmäinen kommentti sulta, kiitos kun vastasit! Opettelen vasta tän käyttöä, eiköhän se tästä, uusien tekstien kirjottaminen on helppoa, mutta blogin muokkaus ei niin helppoa hhe. Seuraillaan :)

    VastaaPoista
  3. Muista että ruoka on nautinto ja se helpottaa masennuksesta. Älä siis kadu mitä tahansa söisitkään ;)

    VastaaPoista